Over ons

Auto-verzekering-berekenen.com helpt u graag bij het afsluiten van de beste en goedkoopste autoverzekering voor uw auto. U kunt op onze site gelijk alle actuele aanbiedingen vergelijken en vervolgens simpel en eenvoudig overstappen naar de autoverzekering die het beste bij u past.
Ons streven is om constant de scherpste prijzen te kunnen bieden aan onze bezoekers over de verschillende autoverzekeringen, zodat u goed voorbereid aan een online vergelijking kunt beginnen. Auto-verzekering-berekenen.com is hierbij het perfecte eindstation voor het vergelijken, kiezen en direct afsluiten van uw nieuwe autoverzekering.

Hoe verdienen wij hieraan

Wij zijn geen tussenpersoon. Ons enig doel is het geven van relevante informatie over auto verzekeringen. Natuurlijk hebben wij daar enig voordeel bij. Wij ontvangen een kleine vergoeding voor iedere persoon die via onze website een autoverzekering afsluit, ongeacht bij welke verzekeraar dit is. Dit maakt het voor ons mogelijk onze diensten kosteloos te kunnen blijven aanbieden.
Auto-verzekering-berekenen.com toont alleen producten afgestemd op uw persoonlijke situatie en ingevulde wensen. Wij zijn niet verbonden aan en afhankelijk van welke verzekeraar dan ook. Wij zijn en blijven 100% onafhankelijk.

Goedkoper dan direct bij verzekeraar zelf

Ondanks constante veranderingen in de aanbiedingen van de verzekeraars en leveranciers zijn wij altijd in staat om de beste en goedkoopste autoverzekering voor u te selecteren. Via onze gratis vergelijker krijgt u altijd een selectie van de meest voordelige autoverzekering op dat moment.
Vaak komen de verzekeraars met extra scherpe aanbiedingen die vaak maar tijdelijk van kracht zijn. Hierdoor zijn onze deals vaak voordeliger dan direct bij de aanbieders zelf.