10 dingen die u moet weten voordat u uw auto wast

Auto

locatie

label

prijs

selectie en ervaring

vriendelijke en professionele houding

uitstekend We zijn uitgebreid in Florida

Eryl houdt in dat het personeel hier fantastisch is. Elk station is gecompartimenteerd en heeft een eigen gebiedsbeheerder. Ik ben alleen naar de Kanaaleilanden geweest, wat erg interessant was. Ze hebben verschillende staven per team en het niveau van de detaillering varieert. De detailer en zijn detailers werken waarschijnlijk 60 dagen per jaar aan boten, dus het is een goede divisie om in te zijn. AtECK International, in St. Augustine, volg gewoon de links op deze pagina en bekijk de resultaten voor team Florida.

Wat is goed om te weten:

1. Gewoonten: je moet je auto schoonmaken zoals je je hond doet. Probeer in geen geval door uw was te "rijden". Dit is zeer schadelijk voor het lakwerk en kan traumatisch zijn als u een slechte gewoonte heeft om te schuren of gewoon over hobbels en krassen te rijden.

2. Als u een luxe auto heeft, laat dan de originele sleutels en sleutelhangers knippen en opnieuw programmeren zodat ze probleemloos werken met de hertoewijzing. (Escrow werkt alleen voor sleutels).

3. De beste manier om uw auto te wassen is door waterloze autowasmiddelen te gebruiken. Ze zijn veel minder een puinhoop en gemakkelijker te gebruiken. Ze zullen je lak niet beschadigen zolang ze goed bewaterd zijn en goed gemengd zijn.

4. Voordat je je auto wast, zorg ervoor dat je ramen zijn schoongemaakt, de spiegels zijn schoongemaakt met een pluisvrije doek en let op de staat van je leer, stof, vinyl en bekleding. Als u lederen bekleding heeft, gebruik dan geen wasverzachter, want dit kan schadelijk zijn. De schade wordt vergroot.

5. Wax je auto. Het verlengt de tijd tussen het wassen van uw auto, en het zal het voor u gemakkelijker maken om uw auto te stallen als uw wax een beetje vochtig is geworden.

6. Zorg ervoor dat uw auto in een schaduwrijke omgeving staat, of zo dicht mogelijk bij de schaduw. Door de hitte van de directe zon zal de temperatuur alleen maar omhoogschieten, waardoor het onmogelijk wordt om uw ramen goed af te sluiten.

7. Laad uw elektronische of LED-componenten niet op. Om de een of andere reden loopt het water uit uw batterij, waardoor er zout en corrosie op de platen achterblijft. Dit is vrij duur om te laten verzorgen.

8. Als het een gerenommeerde wasbeurt is, moeten ze gastvrijheid online boeken. Waarom? De meeste mensen die zich in de baai met de hand wassen, hebben de gewoonte om hun auto tussen gewassen dagen te parkeren. Dus als u online boekt, kunt u zich op uw gemak wassen en niet gestoord worden. Bovendien bieden ze goede wifi in de wasruimte, zodat de kosten van internettoegang een gratis lunch worden.

9. De Bay Area laadt je batterijen tussen de weken op om de beste autowasservice te garanderen die je kunt krijgen. Zorg ervoor dat u de prijzen controleert voordat u een dienst als deze start.

10. Bekijk ten slotte de achtergrond van een toekomstige online autowash. Onder welk type licentie werken ze? Wat voor ervaring hebben ze? Als ze ervaring hebben met het wassen van auto's, zou het beter zijn.

Sommige goede, lokale autocarrosserie- en verfreparatiebedrijven zijn Salvage heeft veel geleerd tijdens de slechte tijden in de economie. Nu ze bestaan, bieden ze geweldige service. Ze hebben bepaalde functies, zoals verfreparatiesets, reinigingschemicaliën voor wielen/vrachtwagens en 30-60 autowasbonnen die het maken van mijn autowasbeurt eenvoudig maken. Salvage heeft veel geleerd om ervoor te zorgen dat de auto altijd vlekkeloos en roestvrij is. De ervaring en de tijd die je eraan hebt besteed, zijn het nu zeker waard. Als u op zoek bent naar een autowasbeurt van hoge kwaliteit in de Bay Area, zoek dan naar een geleerd bedrijf van Salvage. Ze zijn het bekijken waard. Het belangrijkste is dat ze je niets verschuldigd zijn. Veel succes met wat je ook gaat doen.