Car Wraps

Carwrapping

Car wraps hebben een lange geschiedenis – de eerste voertuig wrap werd gedaan in 1936 door Look pinned Automotive Services van Boston, Massachusetts voor United Features Direct. Het was pas het tweede bedrijf dat een voertuig wrapte – het eerste wasickersmithofNew York. Sinds die dagen is car wrapping een zeer gespecialiseerde job in de autokunst. Car wraps zijn sindsdien drastisch veranderd om veel meer een algemene reclame oplossing te worden – alles van een gedeeltelijke wrap tot een volledige voertuig wrap wordt elke dag gezien in veel bedrijfsetalages.

Wanneer u op zoek bent naar het krijgen van avehicle wrap voordat u naar een dealer te controleren met uw autofabrikant, moeten ze een gids voor het kiezen van de beste auto wrap hebben, zodat u alle details daar voordat u naar een retailer. Door het ontwerp, de raamstickers auto wrap is gewoon een nakomertje in de auto-industrie voor bepaalde tijd – als raam stickers gaan, zo heeft auto wrap.

Daarom moet u uw raamstickers eerst door een professional laten controleren. Raamstickers die niet volgens de normen zijn vervaardigd kunnen mislukken, waardoor u met een niet goed getoonde auto komt te zitten. Dit biedt gelegenheid voor de eigenaar van het voertuig om zich uit te spreken en te zeggen, “Je bent geen echte schilder, je bent geen echte wrap, ik ben niet voor de gek gehouden, en ben niet te koop, ik ben mijn auto, en ga nergens heen.” Grijns.

Eerder, was ik de milieuvoordelen van voertuigwraps aan het uitleggen aan een dealerschap directeur. Wie gaat er weg met een glimlach na het aanhoren van mijn verhaal? Een glimlach, en misschien een wrange opmerking over mijn knalroze Jeep Wrangler. Nu kan je het voertuig persoonlijk gaan bekijken en als de deal net iets te goed lijkt om waar te zijn, vraag de dealer dan om de aanbevelingsbrief van mijn autopartner te zien, die de wrap na drie uur geïnstalleerd kreeg. Dan weer terug naar de dealer voor de inspectie.

U zult snel zien, want zij hebben begrepen dat zij mij niet meer op mijn woord hoeven te geloven, en net als zij op het punt staan te zeggen, zullen zij met plezier hun handtekening onder het contract zetten. Uw doel is om zoveel mogelijk klanten te krijgen als u kunt. Nu dat de dealer uw aandacht heeft, zullen ze niet in staat zijn om u en uw aanbod te negeren. Dus, probeer om ze te werken over, het aanbieden van hen aanbiedingen op een contract om ze gelukkig te houden.

De Maanden en Jaren Lenticulair: Handjes vasthouden en winkelen met vrienden en familie is leuk, als je je auto wilt laten inpakken. Maar er is maar een beperkte hoeveelheid sms’jes en geklets in de kruidenierswinkel terwijl je deals probeert te sluiten. Je moet andere manieren vinden om werk binnen te halen en klaar te staan voor de honderden telefoontjes tegen een ‘geen denken aan, uit de hand gelopen’ vergoeding. Ik denk dat als je betaald wilt worden om aardige dingen te zeggen over je favoriete product of product, je geluk hebt. Er zijn veel andere mensen die er die goed bedoelen, maar hebben niet helemaal de goede genade of goede lijsten om mee te werken als het gaat om het nemen van namen en het verplaatsen van hun coupons naar een lokale winkel. Wat je moet doen is betaald krijgen om in principe te zeggen wat iedereen zegt. Bijvoorbeeld:

“Ik heb twee kinderen, acht kleuters en een terminaal zieke vrouw. Als ik iemand zou vertrouwen om de draad van mijn fornuis te halen, zou ik hem leren een ge├»mproviseerde oven te maken, bewegingen te maken en een kookmethode voor zijn amateurs.

“Ik zag uw advertentie, maar uw coupon werd apart verkocht, hoe kan ik die innen?”

“Mijn zoon heeft een rolstoel nodig, elk bedrag kan helpen. Elk bedrag kan helpen.”

“Ik ben vorige week voor de gek gehouden. Dat zou jij ook moeten doen. Twee weken geleden ruilde ik mijn inruilband in voor een nieuwe set banden en je bent me nog $300 schuldig. Hij is kapot, ik kan niet meer rijden, maar je hebt beloofd het geld per cheque te betalen. Dus kijk, ik breng die $300 naar mijn lokale bandenwinkel en zet ze er voor je op. Het zal minder dan 30 minuten duren. Op deze manier kan ik het geld innen de volgende keer dat je de cheque krijgt.