De geur van een nieuwe auto

Autogeuren

 

De geur van een nieuwe auto ontstaat wanneer deze materialen voortdurend worden blootgesteld aan bepaalde elementen en omstandigheden. Ze komen voortdurend met elkaar in contact, waardoor deze chemicaliën zich ophopen. Zodra deze chemicaliën zich ophopen, worden ze minder stabiel en verdampen ze. Daarom circuleren ze door verschillende delen van de auto en verdampen, waardoor de ruimte naar nieuwe auto gaat ruiken.

De geur van een nieuwe auto ontstaat aan de binnenkant van de auto, wat betekent dat hij geen definitieve geur heeft, omdat hij geen duidelijke bron heeft. Dit in tegenstelling tot sommige andere geuren, zoals de geur van brandend haar, dat afkomstig is van de resten van het verbrande haar. De geur van een nieuwe auto is sterker dan die van andere geuren, variërend van aangenaam tot overheersend, afhankelijk van de hoeveelheid chemicaliën in de geur. De mate van aangenaamheid of inenting van een bepaalde geur ligt ergens tussen aangenaam en neutraal.

Om de geur van een nieuwe auto te bepalen, snuift u aan elk deel van de auto dat u kunt zien. Houd uw neus wijd open voor aangename geuren, terwijl u slechts één gebied besnuffelt. Vergeet ook niet dat u tijdens het snuffelen uw hele lichaam ontspannen moet houden. Soms kan een geur meer gevoeld dan gezien worden, vooral aan de achterkant van iemands lichaam. Dit is vaak het geval met verdiensten van body rubs of voor sommige achtergestelde personen, gewrichten, enz. Terwijl dit voor mensen die hoog aangeschreven staan misschien niet opgaat.

Dus hoe kan men de beste nieuwe auto geur krijgen? Welke onderdelen zorgen ervoor dat je auto zo’n sterke geur heeft?

Eerst en vooral, de luchtverfrisser in uw auto is de sleutel. Zonder deze, en de reden waarom u een nieuwe auto geur zoekt, zal uw auto gerangschikt worden onder de auto carrosserie geuren die een minder dan wenselijke geur aan hen hebben.

De luchtverfrisser neemt in feite de plaats in van uw hond, die in de auto zal eten en drinken. Uw auto biedt hen een uitstekende gelegenheid om dat te doen, voordat de geur een bedreiging wordt.

Dit is de manier van je geur om zijn charme te laten werken en de angst in te boezemen. geur beweert dat ze de geur van angst zijn. Het werkt zo omdat wanneer je angst ruikt, je ademhalingsinterval veel korter wordt, en je hartslag toeneemt. Omdat het interval voor je ademhaling korter wordt, moet er meer lucht in je longen komen, wat meer angst veroorzaakt, zo je wilt. Omdat een langere geur een langer interval houdt, wordt de angst korter onderdrukt.

Maar terwijl je aan het denken bent, haal even diep adem. Adem volledig in, en laat je spanning los. Doe dit twee keer achter elkaar, en je lichaam zal kalmeren. Nu, als je vorige week gepassioneerd was over het kopen van een nieuwe auto, laat de auto dan aan je vriend zien. Als hij geen paniek in je voelt, kan hij denken dat je nog steeds gepassioneerd bent, en zal hij niet verder gaan met de kwestie.

Nadat je zijn twijfel hebt overwonnen, doe je hetzelfde bij een andere vriend. Herhaal het onderwerp van het vorige overleg, en zij zouden ja zeggen.

Een andere vriend kan zijn/haar zorgen delen over geld, gebrek aan krediet, terugneming van eigendom. Maar behalve dat hij/zij zich zorgen maakt over deze dingen, is hij/zij bang voor de ongelukken die zouden kunnen gebeuren, of hij/zij heeft er duistere dromen over. Nogmaals, herhaal gewoon het onderwerp van de vorige consultaties. Wees liefdevol en licht- hoe hard je stem ook klinkt.

Een ander soort angst heeft te maken met geuren. Sommigen zijn bang voor stoffen, zoals alcohol of drugs. Ze kunnen de geur van de stoffen niet aan, en raken dus meer in paniek als ze ruiken. Om van deze angst af te komen, moet je je neus trainen.

Vermijd middelen die je in paniek brengen. Haal hoogwaardige spullen die je doen slikken. Maak de auto grondig schoon. Vuil is de belangrijkste oorzaak van de angst voor mensen. Angst wordt ook veroorzaakt door voedsel. U moet iets eten voordat u naar de auto gaat. U raakt waarschijnlijk in paniek van de geur van voedsel in de auto. Wees ijdel en sterk, en zoek een beter voedsel.

Hoe zit het metrait confessedes overappropriatecoastames? Wees niet bang. Wat gedaan wordt is na de nood. Als je een reden tot paniek ziet, zal er tijd zijn om het aan te pakken.

Het is beter iemand mee te nemen die een positieve houding heeft ten opzichte van auto’s.

Een ander soort angst heeft te maken met de aandacht die men krijgt. Sommige mensen raken zo gehecht aan bepaalde auto’s dat ze zelfs de aanblik van andere niet kunnen verdragen. Ze becomeronics en kunnen hun aandacht niet richten op iets anders. Om van dit soort angst af te komen, moeten Denver autobezitters hun psychologische onderdelen controleren, zoals hun compatibiliteit, lexibiliteit, uithoudingsvermogen enz.

Lees meer:

Autogeuren

Autogeurtjes