Een voertuig leasen

Zakelijk leasen

Of u nu een eenmanszaak of een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bent, een zakelijke klant kan baat hebben bij het leasen van een voertuig. U bent verzekerd van een nieuwe auto die zowel in uitstekende staat is als kilometers voorloopt op de programmaduur. De meeste voertuigen krijgen een onderhoudsbeurt in de eerste maand dat ze gehuurd worden. Dit helpt u geld te besparen op onderhoud op de lange termijn. Het zakelijk leasen van een voertuig is slechts één van de vele manieren om auto’s te financieren via leasingbedrijven. Deze vorm van financiering is erg populair in de zakenwereld. Er is dag en nacht vraag geweest naar zakelijke klanten om toegang te hebben tot kwaliteitsvoertuigen en dit is zo veel gemakkelijker dan andere vormen van financiering.

Wat moet u meebrengen naar een lease-onderhandelingHoe worden de voertuigen gekarakteriseerd? Wat is de belangrijkste angstfactor bij het leasen van een voertuig? Sommige voorwaarden moeten duidelijk zijn voor u tot leasing overgaat. Het is van het allergrootste belang dat u de “nummerplaatverschijnselen” kent. Plate appearances of aankooporder verwijst naar de volgorde waarin het voertuig oorspronkelijk op het terrein werd gebracht. Als het voertuig dat u naar een dealer wilt brengen niet aanwezig is in de huidige kavel, ga dan naar de volgende kavel. Het plaatsen van uw voertuig vooraan in de volgende kavel is voor het best mogelijke resultaat. Hoe minder kostbaar het is om het voertuig te rijden, hoe voordeliger het voor u is. Als u het voertuig kunt boeken wanneer het nog op de kavel staat, is het bij de hand hebben van leeg geld of een kredietkaart een goede strategie. De dealer zal de inkomsten en de doorverkoopwaarde maximaliseren wanneer het voertuig aanwezig is. Wanneer een auto geleased wordt, wordt de verkoopprijs gestroomlijnd naar de leaseklant. De dealer boos maken over de leaseprijs zal resulteren in de mogelijkheid van ontslag.

RestwaardeHet onderhouden van uw voertuig of het verwerven van nieuwe betrouwbaarheid? Dat hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. De restwaarde van een voertuig wordt bepaald door de geschatte restwaarde na de leaseperiode. De restwaarde wordt geschat door de huidige waarde van het voertuig te delen door het aantal maanden dat u betalingen doet aan de dealer. Hoe langer uw leasewagen onverkocht blijft, hoe lager de restwaarde. Dit komt omdat de prijs van een voertuig ongeveer 10% daalt voor elke maand dat u het blijft leasen.

Termijn voor uw voertuigDe meeste leasemaatschappijen verhuren voertuigen voor een minimum van 12 maanden. De meeste van hen geven u de optie om de lease te verlengen voor nog eens 12 maanden. Het beste moment om uw leasingcontract te verlengen is aan het begin van de volgende cyclus. U bent er dan van verzekerd dat u elke twee tot vier jaar een nieuw voertuig heeft. Als u krap bij kas zit, moet u profiteren van de kredietaanbiedingen op korte termijn, vooral als uw bedrijf winstgevend is en u van plan bent om uw wagenpark te upgraden.

Leasing van een voertuigmerk en productgarantie van het voertuigTeken het contract voor een voertuig niet als u drie of meer opeenvolgende maanden moet wachten op een definitieve vaststelling van de staat van het voertuig. Er zijn sommige contracten die bijkomende eisen opleggen zoals onderhoud voor de duur van de leasing. Van de huurder wordt verwacht dat hij het volledige bewijs van periodiek onderhoud betaalt, dus is het raadzaam niet te wachten met het verkrijgen van het voertuig of het betalen voor het onderhoud ervan.