Hoe maak je een auto schoon?

Auto polijsten Den Haag

Nadelen van autopoetsen:

Als het strooizout erop komt, wordt het een extreem glad oppervlak. En met een kiezel die er bovenop drijft, heb je geen grip op de weg, dus is de kans groot dat je in elkaar gebeukt wordt. Het maakt alle andere dingen in je leven tot een vreugdeloos karwei. Auto’s worden gewoon gebruikt om tegenaan te beuken.baseprolet

Het bovenstaande verandert het economische aspect van het laten reinigen van uw auto. Dit is de vierde stap in het detailen van een voertuig.

Stap 4: handen wassen.

Het hierboven beschreven proces is in principe bedoeld om de hand op de motorkap van het voertuig schoon te maken. Een oude doek wordt gebruikt om aanvankelijk te helpen. Het proces is om eenvoudig Norway wassen zoals betrokken met de zeep en water. Terwijl het wassen zorg ervoor dat je voorzichtig bent dat er geen puin of haar valt op de car.R dirigent roze oplossing milieuvriendelijk.

Stap 5: Gereedschap.

De benodigde gereedschappen zijn een spons, emmer, autowashandschoen, spons en schrobborstel. Lees voordat u met de klus begint eerst de instructies op de spons door. Zorg ervoor dat uw werkruimte schoon en droog is en dat de temperatuur koel is. Laat het mengsel op een koele temperatuur komen wanneer u het mengt en de schrobborstel gebruikt. Een schone plek en een koele temperatuur zorgen voor een mooie afwerking en maken het makkelijker om de schone was te verwijderen. Het kan nodig zijn om de mix met bepaalde tussenpozen te roeren en de zeep af en toe weg te spoelen. Nadat de zeep grondig is gemengd en zijn werk heeft kunnen doen, laat men de overtollige zeep in de was trekken. De overtollige was maakt het oppervlak zachter en beschermt het. De juiste manier om de velgen schoon te maken is met een magische velgenreiniger.

Stap 6: Het eigenlijke wassen begint. Spuit de auto af en scheid de waslagen met zeepwater, waarbij u erop let dat u de fijne waslaag niet bekrast of schraapt. De meeste oliekoppen zullen tevoorschijn komen. Wanneer deze verwijderd zijn, wast u de overtollige zeep weg met een vochtige spons, en controleert u of er tussen de lagen gemiste plekken zijn aangebracht. De wielen kunnen er glanzender uitzien als ze gewassen zijn, maar het grootste deel van het wiel is nog steeds vuil. U krijgt echt het beste als het een combinatie van beide is. Zodra het hoofddak gewassen en gedroogd is, droogt u het af met een Mini Gall reiniger, of vergelijkbaar met make up vloeistof.

Stap 7: Verwijder alle fabrieksbeschermlagen.

Als de auto in de garage of op een open plek geparkeerd staat, spuit u de ruitensproeiervloeistof op de auto. Zorg ervoor dat u over het chroom en de lak spuit, en dat is ook omgeven. Wacht tot de grote mist de hele auto gladstrijkt, en begin dan met het wassen van de auto. Regen is zeer ruw voor de gevoelige oppervlakken van een auto. Zelfs lichte regenval kan de blanke laklaag beschadigen en lelijke watervlekken achterlaten.

Stap 8: Controleren en behandelen.

De hele auto moet met een grote spons worden gewassen en verschillende keren worden afgespoeld om de zeep en eventueel achtergebleven parels te verwijderen. Daarna kunnen de zo belangrijke wielen worden gereinigd. Eerst met de hand met een zeepsponsje totdat alle zeepresten verdwenen zijn. Daarna met een Camel Polo, of vergelijkbaar product, de velgen wassen op dezelfde manier als de carrosserie. Alleen de velgen en de koplampen moeten volgens deze methode worden gereinigd. De velgen moeten behandeld worden met een anti-corrosief reinigingsmiddel. Zodra dit is gebeurd, moeten ze worden schoongehouden en gedroogd volgens de instructies van de fabrikant.

Stap 9: Controleren en inspecteren.

Alvorens het spoelwater te gaan testen, moet de hele auto worden gewassen en zeer goed worden schoongemaakt om hem klaar te krijgen. Zorg ervoor dat u alle leidingen van de automatische transmissievloeistof controleert, evenals de remleidingen. Deze kunnen niet worden schoongemaakt zoals de motor- en turbolijnen en moeten met de hand worden schoongemaakt.

Stap 10: Drogen met een Microvezel handdoek.

De hele auto kan nu worden afgedroogd met een microvezel handdoek. De microvezel handdoek moet worden gebruikt voor de wielen en het leer een mooie afwerking op de cabriokap. De microvezel handdoek is ook uiterst nuttig om de gezichten en handen van de passagiers te drogen, wat een wonder is om te voorkomen dat ze bevriezen bij degenen die de auto gebruiken voor langere ritten. Het volledige droogproces, met inbegrip van het stofzuigen van de zetels, kan tot twintig minuten in beslag nemen.

Stap 11: Voeg bescherming toe.

Het lakwerk moet nu worden beschermd met een hoogwaardige wax of polish. Dit geeft een dun laagje bescherming tegen de elementen en maakt het schoonmaken de volgende keer gemakkelijker. De wax moet worden aangebracht met een badstof doek of gescheurde randen, zodat een grondige dekking gemakkelijker wordt en het beschermt tegen de zon.

Stap 12: Toon weggezet.

De auto kan nu foto’s maken en aan de kopers en vrienden laten zien met de Phantom of een andere camera waarop u uw nieuwste kunstwerk kunt zetten.

Lees meer

Glascoating