Waarom hebt u een dienst nodig?

Car wrap

U moet zich afvragen waarom u een dienst nodig hebt die uw auto inpakt in plaats van gewoon een advertentie in een tijdschrift te plaatsen. Er zijn twee of drie redenen, het belangrijkste doel is om helaas tegen het markteffect op de auto zelf. Als de auto is gewrapt, is het waard wat u hebt betaald of er is een mogelijkheid van het bedrijfsleven terug te komen toques. Ten tweede is er het cosmetische doel; dames blijken van mooie auto’s te houden en als u een auto op de juiste manier kiest, wordt de auto zeer aantrekkelijk en is het zeer goed mogelijk dat uw auto gewild zal zijn en dat u het voertuig zult kunnen verkopen. De derde reden die voortdurend aanwezig is, is de schade die weersomstandigheden aan uw voertuig kunnen toebrengen. Het kan gaan om inkepingen, deuken, krassen en steenslag of het kan dit allemaal zijn. In dit geval zal de markt zeer streng oordelen en moet u de auto misschien herstellen als hij beschadigd is, door stukjes verf of van de inhoud van de motorkap te verwijderen.

Als u een aangepaste of klassieke auto hebt en u wilt die laten deelnemen aan een wedstrijd of een prijsvraag, dan is het waarschijnlijker dat u uw auto kunt laten wrappen. De reden is heel duidelijk. Een wedstrijd is een goede manier om uw auto aan veel ogen te laten zien en u kunt misschien wel een enorme korting op de marktwaarde winnen. Zodra je een prijs wint dan moet je ook een plaats vinden om de auto te houden en te onderhouden om te dicteren dat het in een goede staat blijft. Naast car wrap advertenties zijn er ook kunstfilms, boeklanceringen en zelfs muziekvideo’s. Als u een bedrijf kunt krijgen om uw auto in hun advertentie te wikkelen zult u in staat zijn om de lak van de auto te beschermen en het zal veel gemakkelijker zijn om de auto schoon te maken. Het is onaangenamer om een tarantula of spin geplet te hebben dan om er 15% van gescheurd te hebben.

Of u nu klassieke auto’s bezit of niet, het is belangrijk om ze schoon en netjes te houden. Zonder de juiste zorg zouden de klassieke voertuigen er uiteindelijk uitzien als een verrommelde, oude, onvolmaakte puinhoop. U moet het interieur van de auto smetteloos houden, vergeet niet dat vlekkenlijm en dozen niet goed samengaan. Knijp het water uit de luchtroosters en zorg ervoor dat de kofferbak niet onder water komt te staan, want dan blijft er veel vocht achter en dat ruikt niet zoals u het bedoeld had. Zet de banden van de auto op de maximale wettelijke profieldiepte en als het een auto is die benzine drinkt, is het beter de benzine vaak te verversen, zodat de motor niet te koud wordt. Het moet ook van dag tot dag gebeuren, want de auto’s komen er niet meer zo uit als de week ervoor; daarom wordt verzorging vergeten en wordt het uiterlijk van de auto aangetast. Als de wasbeurt niet regelmatig wordt uitgevoerd, raakt de carrosserie beschadigd en als de lak beschadigd is, gaat de duurzaamheid verloren en is de doorverkoopwaarde niet erg vleiend voor de koper.

Het is daarom erg belangrijk om uw auto’s regelmatig te laten poetsen om de doorverkoopwaarde te behouden. Als u uw auto’s elke dag kunt zien, is de kans kleiner dat ze niet in goede staat verkeren. Kunt u dat niet dan is het verstandig om ze minstens één keer per week te laten poetsen om ze in een zeer goede conditie te houden en de levensduur te verlengen. Als u een bedrijfswagen investering ook overwegen het krijgen van een wagenpark dat zal u toelaten om mogelijk meer auto’s in de toekomst.