Wat zijn de voordelen van keramische Koning

Auto ceramic coating

Alle lakken van auto’s en voertuigen worden nu beschermd door een keramische coating. Deze bestaat uit ofwel optisch ofwel thermisch contactmateriaal. De keramiek die in een auto-coating wordt gebruikt, wordt geproduceerd door de chemische oplossing die Cerium-solderen wordt genoemd. Cerium is een zeer reactief metaal dat zich gemakkelijk verbindt met de elementen van een oplossing om een ongelooflijk fijn, metaalachtig oppervlak te produceren. Duizenden keramische deeltjes van uniforme grootte produceren een gladde, zeer reflecterende, hoogglanzende afwerking. Zoals u zich wellicht kunt voorstellen, zorgt de coating in combinatie met de materialen voor een zeer duurzame, langdurige afwerking. De gebruikte soorten keramiek zijn zeer goed bestand tegen zuren en alkaliën, zodat ze geschikt zijn voor een breed scala van reinigingstaken. Een andere belangrijke eigenschap van de keramische afwerking is dat ze bescherming biedt tegen roest en corrosie.

Verpakkingsmaterialen zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij leveranciers zoals DAS en CLS. Beide bedrijven leveren innovatieve oplossingen die helpen bij het ontwerpen en genereren van een afgewerkte coating. Hun pakketformaten variëren van twee vierkante meter tot een paar ton, dus er is zeker een rechts en een links voor elk formaat voertuig!

De CLS DAS toepassing is ideaal voor een reeks van auto en fiets accessoires zoals; bedieningspanelen, schakelaars en uitlezingen, sierlijsten, uitlaat tips, grills, etc. Met een likje verf kan een CLS DAS paneel worden gemaakt dat perfect past op het CLSounder paneel. Het zal uw voertuig transformeren van gewoon naar buitengewoon in een mum van tijd. Pakketgroottes variëren van een paar vierkante meter tot meer dan enkele tonnen, dus u bent verzekerd van de kwaliteit die alleen een DAS paneel kan bieden. Als u heeft gedacht dat een glanzende, glanzende afwerking van uw exterieurlak alleen mogelijk is met high-end producten, zult u blij zijn te horen dat CLSounder een lak biedt als geen ander. Het bestaat uit een natuurlijk mooie afwerking en een superieure lakbescherming.

Pakketgroottes variëren van een vierkante meter tot meer dan enkele tonnen, zodat u verzekerd bent van de kwaliteit die alleen een DAS-paneel kan bieden. High endcling is een gespecialiseerd bedrijf dat sinds 1987 afwerkingen van de hoogste kwaliteit levert aan voertuigeigenaren in het hele Verenigd Koninkrijk. Met behulp van de nieuwste computertechnologie worden de pakketformaten van CLSounder speciaal ontworpen om aan uw budget en eisen te voldoen. Ze bieden ook volledige ondersteuning voor de wielkasten, zodat u erop kunt vertrouwen dat de wielen die u koopt er nog jaren goed uit zullen zien.

Allison King heeft meer dan 30 jaar besteed aan het ontwikkelen van haar unieke visie, die is uitgegroeid tot CLSounder.com. Deze online winkel is de toonaangevende leverancier in het Verenigd Koninkrijk van hoge kwaliteit, aangepaste kleuren en afwerking oplossingen voor veel verschillende merken en modellen. Met meer dan 30 jaar ervaring, is Allison erin geslaagd om een leverancier te ontwikkelen van toonaangevende eco-vriendelijke producten, die zowel gebruiksvriendelijk (carrosserie) en betaalbaar (keuze van de klant) zijn.

U kunt online winkelen via Allison’s website vanuit uw eigen huis of werkplek en de stoffen, gereedschappen, technieken en beschermende afdichtmiddelen kiezen die het beste passen bij uw eigen unieke en persoonlijke wensen. U krijgt niet alleen het grootste assortiment in het VK, maar u kunt ook kiezen uit een mix van eersteklas verven, met verven zoals zilvergrijs, rome-geel enz, of zelfs pluche verven naar wens.

Allison’s website is ontworpen om u alle informatie te geven die u nodig heeft om de afgewerkte producten te begrijpen, de nieuwste stoffen en gereedschappen, de nieuwste verf en toepassingstechnieken. Alle producten zijn ook volledig gevoegd, zodat u een nooit eerder geziene afwerking kunt creëren. Allison’s team ingenieurs leggen speciale nadruk op het mengen van oppervlakte- en basislagen, zodat elke afwerking verzorgd en verbeterd wordt. Op deze manier krijgt u het beste van twee werelden van zowel uw toepassing, ontwerpen en afwerking.

Hoogwaardige, zeer gedetailleerde HDPE-afwerking wordt gebruikt voor alle interieur-, tapijt- en interieuraccessoires voor Britse en Europese voertuigen. Dit resulteert in consistent superieure afwerkingen, van PVC vloermatten tot luxe stuurwielhoezen. Deze hoogwaardige technologie zorgt voor veiligere producten met een langere levensduur die niet alleen het oppervlak van uw interieur beschermen, maar ook een volledig geraffineerde, hoogwaardige uitstraling geven.

Interieurs zijn zeer gespecialiseerde producten in de wereld van de auto-accessoires. Niet alleen zijn ze bijzonder qua design en uitstraling, maar ook qua detail. Alle resultaten van ons onophoudelijk wetenschappelijk onderzoeksprogramma worden exclusief gekozen en exclusief gemaakt voor de applicateur. Dit betekent dat uw nieuwe aangepaste vloermatten nooit eerder door iemand zijn ontworpen of voorgesteld, maar dat u altijd de beste in zijn klasse producten in uw mandje van auto-accessoires krijgt.

 

lees meer

Paint protection film (new)

Anti steenslag folie (new)