Zonnepaneel Technologie

Zonnepanelen Rotterdam

 

Zonnepaneeltechnologie bestaat hoofdzakelijk uit silicium. Ongeacht in welke regio van de wereld u woont, zult u nog steeds veel zonnepanelen kunnen vinden die werken op de standaard zonnecellen met 48 kerns of 54 kerns.

De cellen met 48 kernen komen het meest voor en zijn het gemakkelijkst te produceren, maar zijn ook het duurst van alle cellen. De cellen met een kern van 54 zijn veel moeilijker te vinden door een vermindering van de productie, terwijl ze duurder zijn om te vervaardigen.

Zonnecellen produceren met één lichtstraal veel meer stroom dan gewone zonnepanelen. Afhankelijk van uw energiebehoeften zal een paneel na verloop van tijd waarschijnlijk helderder worden naarmate het aantal cellen of panelen kleiner is.

Zonnepanelen worden verkocht in 4 inch bij 8 inch, wat een 80 watt zonnepaneel is, of in 10 inch bij 12 inch, wat een 240 watt zonnepaneel is. Afhankelijk van uw locatie en energiebehoefte, zullen deze twee maten een aanzienlijk verschil in energieproductie hebben. Dit is een goed punt, want elk paneel betaalt zichzelf in minder dan een jaar terug in bespaarde energiekosten. Het is een goed idee om met uw installateur te bespreken welke grootte(n) u zou willen aanleggen en kopen. Zonnecellen zijn meestal dezelfde dag nog te koop bij uw plaatselijke bouwmarkt. Zonnecellen zijn het belangrijkste onderdeel van uw zonnepaneel.

Zonnepanelen zijn verkrijgbaar in alle verschillende maten, maar in zeer weinig gevallen kan worden gevonden zo klein als 10 watt energiecellen en kan worden gebruikt als een onderdeel van een grotere array om te werken in de richting van uw energie-doelen. Zonnecellen produceren minder stroom met hetzelfde licht of ze zijn efficiënter. De meeste nieuwe panelen hebben een vermogen van 15 watt en met 36 zonnecellen zijn er 16 planken van 10 5/8 inch nodig om één zonnepaneel van 60 watt te maken. Zonnecellen produceren 80-90% meer energie in direct zonlicht dan in enigszins schaduwrijke locaties Wanneer een systeem om zonne-energie op te wekken niet veel energie produceert, kan het gemakkelijk worden verbeterd door gebruik te maken van zonnecollectoren. Zonnepanelen zijn gemakkelijk aan te vullen als u ooit besluit dat u meer of nog meer zonnepanelen wilt toevoegen. Zonnepanelen kunnen worden aangesloten op een elektrisch systeem om extra energie op te wekken.