Hoe maak je een auto schoon?

Glascoating auto

 

350 euro plus BTW Voor oudere auto’s (1970 of ouder) is 350 euro plus BTW meestal genoeg voor de restauratie en het gladmaken, als u niet tevreden bent met de manier waarop het is gedaan, kunt u een extra herwinningspolish kopen voor 5-10 euro, maar dit kan lastig zijn. Wat een lakbeurt betreft, is het de bedoeling om de natuurlijke kleur van de lak te behouden, verkleuring en sortering te minimaliseren en oppervlaktekrassen te minimaliseren.

Hier volgen enkele eenvoudige stappen en aanpassingen die een verschil zullen maken voor de cosmetica van de auto:

1. Was de auto grondig, zelfs de kas.

2. Droog het tot een lichte waas.

3.erto verwijderen van de was. Veeg de lamp af met een zachte badstof doek.

4. Reinig het oppervlak van de ruiten grondig en ontdoe het van binnenbekleding, deurklinken, enz.

5. Reinig de binnen- en buitenramen en het dak, en de daklijsten.

6. Controleer alle afdichtingen, indien van toepassing.

Bovendien moet u aandacht besteden aan het volgende, om de rol van de was te waarderen; a) controleer de reputatie van het bedrijf; b) onderzoek de beloften en bijzonderheden; c) dring aan op garantie; d) zorg ervoor dat de lampen duurzaam zijn; e) introduceer premium produkten; f) moderniseer beschermende glascoatings; g) vraag om steekproeven.

Ook andere essentiële elementen zijn noodzakelijk, namelijk een autoremper, wielbeschermer en premium wielen, tassen en dergelijke.

Als je een voertuig bekijkt, zet het dan op een groot J-schema, of op een grote manettino. Het J-schema heeft in feite een reeks snel gedetailleerd wordende wielen van 7 x 7 inch. Deze zijn gemaakt van zachte, duurzame en krasbestendige synthetische verf. Ze kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd zonder ze aan te haken. Zij hebben een soortgelijke functie als de echte, zachte wasverven.

Sommige auto’s, vooral die met urine, hebben de neiging om kleine hoeveelheden witte aanslag op het oppervlak te verzamelen. Deze zien er verdacht uit en moeten snel worden schoongemaakt. Noodgevallen met witte vlekken moeten onmiddellijk worden aangepakt, en de beste manier is het oppervlak te reinigen met een verdunde allesreiniger, wasstraat of ontvetter. De hand die het voertuig heeft gewassen, moet handschoenen dragen om verontreiniging te voorkomen. Er moet water op de vlek worden aangebracht en de auto moet worden verwarmd om de methylesters zachter te maken. Na afkoeling moet het oppervlak op passende wijze worden behandeld met een kunststofhars, die de gladde oppervlaktekwaliteiten en de transparante afwerking teweegbrengt. Het poetsmiddel moet in dunne lagen worden aangebracht.

De bovenstaande procedure moet worden toegepast op alle delen van de auto die vlekken of aanslag vertonen.

Bepaalde auto’s vergen wellicht minder onderhoudsinspanningen. Een voorbeeld hiervan zijn auto’s waarvan de voorraad hoofdzakelijk bestaat uit tweedehands auto’s die zijn samengeperst tot één enkele aankoop. In dit geval kan één enkele stap worden gevolgd, aangezien het routineonderhoud eenvoudiger zou zijn. De behandeling is vergelijkbaar met die van vlekverwijderaars, alleen is zij iets complexer. De stap in detail bestaat uit een in water verdund siliconenverband, dat op een microbiële spons (VenRankedine (TM)) wordt aangebracht, op de gladde oppervlakken wordt aangebracht en vervolgens wordt gekoeld.

De afwerking van een auto bestaat meestal uit het polijsten van de lak, in het geval van metallic lak, om een hoge glans te verkrijgen en krassen en andere beschadigingen aan het oppervlak te voorkomen.

Het belangrijkste doel van een auto-onderhoud is de auto zo volledig mogelijk te beschermen tegen de elementen. Aangezien de levensduur van de auto beperkt is door de natuurlijke aantasting, kan een uitgebreide reiniging op regelmatige basis noodzakelijk zijn, aangezien milieuschade bijna onvermijdelijk is.

Het milieuprobleem bij een auto is een kwestie van zuinig omgaan met hulpbronnen. Vandaag de dag is een auto het voornaamste bezit van een enorm wagenpark dat van dealer naar dealer rijdt. Naarmate de auto steeds luxueuzer wordt en het aantal mensen op de wegen en snelwegen drastisch toeneemt, blijft de auto alleen over als tweede auto voor de rijken.

Een auto heeft dus veel voordelen voor het milieu, omdat hij niet door de grote wasmachine hoeft. Hij gebruikt geen water en chemicaliën, is wegwerpbaar en Fukuuki produceert geen schadelijke luchtverontreinigende stoffen. Het is eenvoudig te wassen, vooral als de eigenaar het zonder poetsen kan doen, want het enige wat nodig is, is de auto afspoelen, borstelen, drogen en in de was zetten, vaardigheden die de gemiddelde mens niet kan doen, maar wel met een autowasstraat op waterkracht. Het is ook eenvoudig schoon te maken, want er is geen gevoel van overmatige moeite en de functies zijn in wezen automatisch.

littekens en reparaties

In een auto worden heel wat mechanische onderdelen voortdurend gerecycleerd, afgebroken en vervangen, om het voertuig van de weg te houden, gerepareerd.

Lees meer:

Car wrap

Carwrapping