De voordelen van het leasen van een auto

Zakelijk leasen

Bekijk de voordelen van zakelijk leasing:

1. Stelt u zich eens voor dat u in een gloednieuwe auto kunt rijden, zonder aflossingen, alleen de maandelijkse huur. Dat zou een geweldig alternatief zijn voor kopen als u niet in staat bent om te kopen. 2. Als u een klein bedrijf runt, kunt u ervoor kiezen een voertuig te leasen en de extra uitgaven voor de aankoop ervan te vermijden, vooral als uw wagenpark klein is en het bedrijfsmiddel geen winst oplevert. 3. Wanneer u besluit een schoonmaakbedrijf te beginnen, moet u denken aan de aanschaf van een voertuig met een zakelijk doel. Omdat het niet noodzakelijk is dat de professionele reinigingswerkzaamheden in uw persoonlijke voertuig worden uitgevoerd, kunt u er zeker voor kiezen om een voertuig te leasen. Op deze manier kunt u uw bedrijf blijven onderhouden en meegaan met de laatste mode op het gebied van garages. Afgezien van de kosten op lange termijn en het periodieke onderhoud zult u kunnen besparen.

4. Wanneer u besluit een kapperszaak te beginnen, kan het onderhoud van uw kapperswagen nog belangrijker worden voor uw zaak. 5. Indien u veel verschillende voertuigen bezit, waarom haalt u er dan niet het maximum uit en leaset u een voertuig dat specifiek bestemd is voor het kappersvak. Op deze manier zult u in staat zijn om te reizen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het krijgen van receptioniste banen voor de rest van de week. Op die manier kunt u sneller vooruitgang boeken in uw zaak dan wanneer u in het weekend op zoek gaat naar klanten. 6. Als u een ambulance, brandweerauto of ander voertuig wilt kopen, kan het een zeer verstandige gewoonte zijn om er een te leasen. Op deze manier kunt u het gebruiken als afleiding voor ziektedagen, solliciteren naar banen en nog veel meer. Voertuigen van hulpdiensten hoeven niet te worden onderhouden, net als de rest van ons.

7. Wanneer u een exotische of klassieke auto die meer waard is dan uw in-house auto lease, is het zinvol om een andere leasen, ongeacht het type auto je bezit. Een andere optie is om voertuigen te kopen en over te dragen aan andere leasebedrijven. 8. Indien u een bedrijf bezit dat gebouwen voorziet van gehuurde ruimte, waarom huurt u dan niet de extra ruimte in plaats van ervoor te betalen – vooral nuttig indien het huurcontract voor meer dan één jaar is. 9. Zelfs als u alleen maar denkt aan het vergroten van uw wagenpark, kijk dan eens naar het verlengen van de lease van uw voertuigen. De kans is groot dat u in de toekomst extra voertuigen nodig heeft, dus u wilt niet zonder financiën komen te zitten. Voertuig leasing is een zeer gezonde investering die u kunt maken op een tijdelijke basis. Een van de grootste voordelen is het feit dat u uw toekomstige auto betalingen kunt doen terwijl u rente en eigen vermogen investeert. 10. Zelfs als u niet mechanisch aangelegd bent, zijn er een aantal experts in Jaguar leasing die alle nodige check-ups en olieverversingen zouden doen.

Lees meer

Taxi verhuur